Nytt hår

Igår hände det. Tog äntligen tag i saken, ringde i onsdags till en frisörsalong i Vällingby och bokade en tid redan dagen där på. Men blandade känslor tog jag mig dit. Exalterad och nervös på samma gång.
Kom precis fem minuter innan. Lagom tid att samla mig. Visste inte om jag skulle gå in direkt eftersom det stod på dörren att de öppna tio och min tid var samma tid som de öppna. Såg att personal stod vid kassan så chansa på att öppna dörren och in kom jag. Sa till killen mitt namn och fick sedan sitta och vänta en stund. Till slut efter lite väntan var min frisör på plats. Började med att tvätta ur håret. Var lite halvt spänd runt det. Är inte överdrivet bekväm med att få håret tvättat av någon annan. Men det blev gjort. Visade sedan bilder för frisören hur jag hade tänkt.
Under klippning var det total tystnade förutom när hon bad mig flytta på huvudet eller frågade om jag var nöjd. Lite tråkigt, gjorde försök till småprat men nej. Killen som klippte den äldre damen bredvid mig småprata med henne. Men tjejen som klippte mig kanske var mer en sån person som jobbar under tystnad för att fokusera?

Före

Efter

Var lite tveksam först om jag var nöjd men trodde nog att det berodde mest på stylingen. I övrigt är jag nöjd. Håret känns friskare och fräschare. Allt slitet är borta. Sköljde igenom håret sen igår kväll och då kändes det bättre med formen. Inte så platt längre. Gillar när det är lite ruffs i håret.

Vad tycker ni om mitt nya hår?

Gillar