Nya tag?

Ny vecka och nya tag? Eller ny måndag och nya tag? Egentligen tycker jag att varje ny dag är en chans till förändring. Behöver inte vänta till en ny vecka eller ny måndag som vi träder in i idag.
Första juni, träder vi in i den officiella sommaren nu? Tre sommarmånader framför oss. Temperaturen som har varit de senaste två dagarna har varit perfekt för mig, varmare behöver det inte bli enligt mig, lär nog inte bli så om en tänker på värmen som varit de senaste två åren.
Klockan är åtta och jag har redan hunnit ta hand om barn och hund. Den här morgonen hade jag väckarklocka men den behövdes inte. Lilla tjejen bestämde sig för att vakna tidigt. Försökte i en timma att få henne att somna om men hon tyckte det bara var gott med mat och roligt att vara vaken. Det var bara för oss att gå upp. Enzo fick en tidig morgonpromenad och alla behov uträttades men lilla tjejen blev trött och hungrig (igen) när vi begav oss ut så hennes humör var inte på topp under promenad. Mera upprört gnäll än skrik så var tacksam för det. Lär komma en dag då hon skriker under en hel promenad men hoppas på att det inte sker.
Nu håller hon på att somna i vagnen (hoppas jag, hör henne småprata där) och den här mamma lägger lite tid på det hon tycker roligt. Lite egentid såhär på morgonen.

Gillar

Kommentarer