Nästa gång är sista

Fredag och det är kväll, veckan har tagit ut sin rätt. Däckade ganska snabbt i sängen när jag kom hem från den stora staden idag.
Hade ett besök på AKH idag som var lika givande som vanligt. Många reflektioner och vi kom även fram till att nästa besök blir mitt sista. Min kurator sa att hon hade sett stor utveckling i mig, gjorde framsteg och haft bra reflektioner om mitt förflutna. Nu gäller det att använda det jag har lärt mig under resans gång. Läskigt och spännande samtidigt att avsluta denna kontakt, det gar varit väldigt positivt och jag har trivts med att åka dit. Men när jag får tankar om exet ska jag fortsätta reflektera över dem och även skriva ner dem så att jag bollar med mig själv runt det.
Jag känner mig verkligen redo för att lämna det förflutna så gott som jag kan. Vill skapa en ny positiv tillvaro, tillåta mig själv att växa som person. Nu kommer en början på ett stabilare liv, en trygghet där jag faktiskt kan utforska mig själv och inte vara stressad över boende och inte känna att allt är tillfälligt (även om jag tillfälligt kommer bo där). Kommer ha mitt egna hem men det innebär även mera ansvar.

Just nu tänker jag surfa på de bra känslorna. Se framtiden som något positivt och inte vara rädd för stunden.

Gillar

Kommentarer