När ska jag våga ta steget?

God morgon mina sköna bönor! Kaffet är i handen och dottern ligger i sängen fortfarande. Skönt, liten stund för mig själv. Ladda mina batterier inför dagen. Tror jag har vaknat på rätt sida idag, för stunden känns det så. Igår bokade jag en tid i nästa vecka för ett läkarbesök. Får se ifall att alla krämpor bara är en "inbillning" eller om det faktiskt går att göra något åt det.

Sitter och funderar på när jag ska våga komma igång med en hobbyverksamhet. När kan det bli aktuellt? När och hur ska portfolion börja byggas upp? Vad är rätt riktning? Vet att så länge jag är mammaledig + sjukskriven är det lite dumt att försöka tjäna pengar, vill inte riskera min befintliga inkomst även om extra pengar i fick inte vore helt dumt. En portfolio kan jag alltid försöka bygga upp.
Har alltid velat ha en hobbyverksamhet som fotograf, eller helst ett företag men tänker att det krävs väldigt mycket att överleva ekonomiskt som fotograf. Nu känns det som att det är hög tid att jag verkligen satsar! Kan tillägga att läsa om @belletherese stora steg gör mig otroligt inspirerad.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Hoppas att du får en jättebra fredag fina du! Hoppas du snart känner inspiration att dra igång med hobbyverksamheten. Försök se det som något spännande istället för något måste kanske? 😊 <3

nouw.com/hilma
taylorsroom
taylorsroom,
Jo så kommer jag att se det 😃 Bara lite pusselbitar som måste fall på plats 😃
nouw.com/taylorsroom
emelivet
emelivet,
Gud vad härligt! Ha en kanonfin dag🤍😊
nouw.com/emelivet
taylorsroom
taylorsroom,
Nellaroc
Nellaroc,

Hoppas du följer drömmen om hobbyverksamheten när det blir aktuellt <3 Go for it! Kramkram

nouw.com/nellaroc
taylorsroom
taylorsroom,
Tack, det hoppas jag också 😃
nouw.com/taylorsroom
marietheresel
marietheresel,

Åh vad glad jag blir att kunna inspirera dig <3. Jag är säker på att du kommer nå din dröm, och som du säger, du kan ändå starta så sakteliga och ta det därifrån 😊. Massa kramar!

nouw.com/marietheresel
taylorsroom
taylorsroom,
Hihi 😃 Ja det kommer jag säkert göra 😃 Kram!
nouw.com/taylorsroom