Nackspärr

Hallå på er! Har haft två frånvarande dagar som var helt oplanerade. Natten till tisdagen vaknade jag upp med nackspärr. Mardröm som ensamstående mamma. Kan säga att jag greps av panik. Som tur har min styvmamma gått i pension så klockan nio på tisdagen kom hon och hämta mig och Sandrea så att jag kunde få hjälp att ta hand om henne. Kände mig otroligt hjälplös och rädslan för att jag inte skulle kunna ta hand om min lila tjej som vanligt var nästan värre än smärtan. Kände mig så tråkig som inte kunde leka med henne som vanligt. Blev att jag sov över där till igår och kom hem på kvällen.
Blev så bortskämd där och otroligt tacksam för hjälpen jag fick. Innan vi åkte hem igår fick Sandrea ett bad. Kände att jag kanske inte var i skicka för att bada henne själv än. Hon tyckte det var kul att bada i ett större badkar där hon kunde röra sig mer.
Nu skulle jag säga att jag har 70% återställd. Många värktabletter och 24 timmar om dygnet med vetekudde som både gett stöd och värme. Hoppas på att vara återställd till imorgon så att jag kan komma ikapp med allt jag hade planerat för den här veckan. Ligger lite efter i schemat nu.

Som sagt ligger jag efter med det jag hade tänkt att få gjort. Än så länge idag försöker jag komma ikapp med tvätten. Tvätta det som ska tvättas för resan. Om kroppen vill som jag vill kan jag förhoppningsvis ta bilder till kommande inlägg imorgon. Troligen kan jag sitta och skriva lite idag. Tycker det är otroligt stressande när jag inte har hunnit göra det jag hade tänkt göra. Men men en sak i taget. Hälsan är ändå det viktigaste.

Gillar

Kommentarer