Nackdelen med secondhand.

God morgon eller god förmiddag! Vid tiotiden vet jag inte vad som passar bäst att säga, är det fortfarande morgon eller är det förmiddag? Sitter här med funderingar och lite stress. Har en beställning på sellpy som jag vill lägga åt Sandrea. Vårkläder som behövs men vill inte beställa för än pengarna är inne på kontot och det är inte för än imorgon. Hoppas innerligt att det kommer att finnas kvar till imorgon. Kan bli grovt besviken annars. Kan hända att jag sitter uppe till midnatt bara för att invänta för att sedan kunna beställa. Det är den stora nackdelen med att köpa secondhand. Ibland finns det inte fler av samma plagg och då är en körd om det är just det en ville ha hinner bli köpt. Lite stressad över det, kanske är lite larvig.
Har öppnat premiere pro och ska försöka klippa och redigera video. Hoppas jag hinner klart idag, om inte annat kommer den ut imorgon förhoppningsvis. Vill försöka göra den så välgjord som möjligt. Ta mig tiden att kanske lära mig nya sätta att redigera mina videos. Skulle vara kul att lära mig att göra dem lite mer unika. Men det kommer säkert. Får sysselsätta mig med det när Sandrea sover eller är på förskolan.
Funderar på vad vi ska göra i helgen och vad jag ska baka till helgen? Om jag inte får tag på allt som vi behöver på sellpy kanske vi får åka iväg en sväng och komplettera? Återstår att se. Har en dag till att fundera.

Har du redan nu några planer för helgen?

Gillar