Mitt hjärta smälter

Igår hände ett sådant underbart gulligt ögonblick. Enzo smyger upp i sängen för att lägga sig bredvid Sandrea. Mitt hjärta smälte när jag såg dom två ihop. Så avslappnat och bekvämt. Enzo är ganska diskret med att visa sin kärlek. Aldrig varit en hund som blir "onödigt" exalterad över något. När han fick träffa henne för första gången ignorera han henne totalt till att nu frivilligt lägga sig bredvid henne.
På dagens morgon promenad var vi på upptäcksfärd och råkade stöta på en till förskola nära oss. Såg mycket trevligare ut än den som är precis där jag bor. Mera grönska runt området. Vill att Sandrea ska lära sig att uppskatta naturen och hellre vara ute i skogen och springa runt än att sitta framför en TV eller dator när hon blir större. Kommer definitivt ställa henne i kö där också. Måste bara undersöka hur en ställer sitt barn i kö för förskola. Kanske något jag ska ta tag i att undersöka idag. Ingen stress än då det är ett bra tag innan hon ska börja.

Idag ska jag filma en ny video då jag inte var riktigt nöjd med den jag filmade förra veckan, målet är iallafall hitta tiden att filma och sen får vi se hur den planen går. Beror lite på hur min lilla tjej är idag. Vissa dagar är det bara mamma som gäller och andra dagar sover hon hela dagen eller kan underhålla sig själv rätt bra.

Hur brukar det gå för er när ni planerar något, får ni det gjort elle råkar saker och ting ofta komma emellan?

Gillar

Kommentarer