Minimalismutmaning | Vecka 4

Dag 18: En kartong, två sminklådor, fyra barnkläder, en sminkväska, två läppstiftshållare, två skjortor, fyra BHar, två bandanas
Dag 19: Tre tights, en sminkborste, två jackor, en film, ett kvitto, fem skedar, sex knivar
Dag 20: En t-shirt, sex gafflar, sex skedar, två te-silar, en plastskydd, en äggdelare, ett babygym, en ångsterilisator, en glögg
Dag 21: 210 bilder
Dag 22: 220 bilder
Dag 23: 230 bilder
Dag 24: 240 bilder

Nu börjar det bli svårt att rensa här uppe i lägenheten. När jag inte hittade fler saker att rensa ut bestämde jag mig för att rensa i datorn men det skulle bli för lätt att bara rensa 20 bilder om dagen. Bestämde att 1 sak motsvarade 10 filer/bilder i datorn. Började då gå igenom mapp för mapp. I vissa fall försvann hela mappar då det var bilder som inte höll måttet eller snabba bilder jag hade tagit till bloggen som inte vad någon idé att spara på.
Det som var mest tillfredsställande den här veckan var besticklådan. Blev en sån skillnad av att rensa ut besticken som jag faktiskt inte njöt av att använda. Känn som det blev mindre kaos i den lådan och trevligare att öppna.

Under vecka 5 ska jag ge källaren en omgång och vi får se om jag lyckas rensa ut resten av allt då. Spännande att se om jag lyckas med utmaningen. Kommer ge min dator en till omgång där en fil motsvarar tio saker. Ska även gå igenom min mail.

Gillar

Kommentarer

Marie - Sweetwords,

Ohh härligt att komma igång och rensa, det har vi gjort nu en period så tycker vi ligger i bra fas

sweetwordsbymirre.com
taylorsroom
taylorsroom,
Ja det är verkligen skönt att få det gjort 😃
nouw.com/taylorsroom