Mina tankar om vecka 14 | Första veckan i huset

Insåg precis att jag och mina två fyrbenta barn har nu bott en hel vecka i vårt nya hem. Helt sjukt. Känner mig redan som hemma här vilket är himla skönt. Övergången har gått mycket lättare än vad jag trodde den skulle göra. Börjar sakt men säkert komma i ordning med hemmet.
Den här veckan har det varit mycket nytt för mig, förutom nytt hem. Träffade min kontaktperson för första gången och boendestöd vilket är helt nytt för mig. Trots blandade känslor inför varje del tycker jag att jag har hanterat det väldigt bra.
Enzo var orolig de första dagarna men nu har han hittat sina platser men märker att han vill ha koll på mig på ett helt annat sätt nu, han hänger gärna med om jag byter våning. Apollo älskar att det finns en trappa där han kan ligga på lur och överraska oss, även att det finns trevlig fågelskådning från fönstrena.

Nu när flytten är över börjar jag slappna av och känslorna kommer ikapp mig. Tänker mycket på Luna och på tisdag är det två veckor sen vi fick säga hejdå, känns som en evighet sen och samtidigt som igår. Hjärtat känns krossat och verkligheten gör sig verklig. Hon skulle ha älskat att bo här. Känns som jag och Apollo finner tröst hos varandra, Enzo påverkas inte direkt av det då han och Luna aldrig riktigt var vänner. Men vi tar en dag i taget och mer än så kan vi inte göra....

Gillar

Kommentarer