Mina hållbara julklappar

Jag fick en del kreativa och väldigt fina julklappar. Mamma hade lagt en del tanke bakom några då hon vet att jag försöker satsa på ett hållbar livsstil. Dessutom något jag verkligen tänker satsa på under kommande år.
Muggen
När du ska ha take away -kaffe har du en egen mugg att ha kaffet i, istället för deras muggar som du bara slänger efter du har druckit klart. Den här muggen är gjord av silikon och är hopfällbar. Ska även hålla det tätt så att drycken inte spills ut.
Tops
Jag blev så exalterad när jag såg dessa. Var kombination av födelsedagspresent och julklapp.
Många av oss använder tops som är gjorda av plast eller så är själva förpackningen gjord av plast. Ibland hittar du dom gjorda av papper men förpackningen är oftast plast iallafall. Dessa topsar är gjorda av bambu och älskar att lådan är i kartong och inte plast. Ska använda klart dom jag har och sen gå in på dessa.
Sugrör
Vi är många som gillar att använda sugrör men det är nog bland det mest slösaktiga du kan använda. Nu är det många som kommer ut med sugrör av metall som du kan använda hur många gånger som helst. Med mitt kit fick jag med olika modeller och storlekar, beroende på vad jag vill dricka, totalt sex sugrör (en ligger i disken där av fem på bildern) och två borstar för att göra rent dem med.
Flaskan
Jag är en sådan person som gärna vill ha något att dricka när jag är på väg, helst något med smak och då blir det lätt att jag köper en onödig flaska med läsk eller iste som jag nu har föredragit under graviditeten.
Nu har jag fått den här flaskan för att kunna fylla den med valfri dryck hemma och sen ta med mig när jag är iväg. Det jag uppskattar med denna är att det är ett tyg som verkar vara lite isolerande också som gör att du får ett bra grepp om flaskan.

Gillar

Kommentarer