Min vecka 46

Var ett tag sen jag skrev en resum�� av min vecka. Nu är det äntligen dags igen.

Sandrea gick äntligen tillbaka till förskolan. Det var dags för mig att få lite tid för mig själv att pyssla med hemmet. Lägga tid på mina intressen. Underbart. När hon är hemma nu får en knappt någon ro till att sitta. Full fart ska det vara. Knappt att hushållssysslorna blir gjorda. Tur att vi är två som hjälps åt. Annars skulle det vara ett ordentligt kaos nu.

Började med att organisera om i köket. Var så inne i det och exalterad. Allt är inte helt på sin plats än men kommer dit snart. Är så nöjd med det jag har gjort hittills. Det blir ett sånt lyft när en får ny ordning på saker. Känner att det är trevligare att laga mat och behöver inte rota efter sakerna längre.

Kom ut lite själv. Egen tid ute. Så viktigt för mig att vara ute och fotografera. Mitt stora intresse. Hjälpte att komma ur min svacka lite. Att ge mig själv tid för mina intressen gör att min mentala hälsa blir mycket bättre. Lättar på trycket. Får uttrycka mig. Känns det mörkt och dystert inombords då blir det temat på bilderna. Om jag känner mig glad då blir det ett gladare och mer inspirerande intryck på dem.

Gjorde också lite DIY. En ansiktskräm. Mer om det kommer under nästa vecka....

I det stora hela har det varit en bra vecka. Fått det mesta gjort. Kommit ikapp med mig själv. Sandrea har haft ett hyfsat humör efter förskolan. Inte varit någon katastrof som det är ibland. Hon har blivit en matvampyr igen vilket är väldigt kul att se. Finns ingen stopp i hennes mage. Igår åt hon en hel korv med bröd på biltema och sedan en massa fikabröd hemma hos pappa. Helt sjukt.

Positiva händelser under veckan

  • Fått tillbaka frukostmyset
  • Klippte håret
  • Tog mig ur svackan
  • Sandrea har lärt sig nytt ord (sitta)
  • Åt middag med Petra fredagskväll och lämna Gubbe och dotter ensamma
  • Sett några vackra soluppgångar och solnedgångar

Hur har eran vecka varit?

Gillar