Min vecka 41

Den här veckan har varit gott och blandat. Kan ju börja med att jag kärade ner mig i min nya byrå totalt. Fick ett eget inlägg till och med. Åter igen vill jag bara säga vilket lyft det blev för rummet. Kommer troligen byta knoppar i framtiden men dom får duga för stunden. Dom ser inte hemska ut direkt men lite mer karaktär skulle det skapa med nya knoppar.

Efter förskolan tog vi en liten promenad varje dag för att träna på gången ute. Mycket roligt tyckte hon. Ibland ramla hon och då var det bara hjälpa henne upp och sedan gå vidare. Utmanar ödet när hon inte vill hålla i handen men tar gärna handen igen om hon känner att det börjar bli lite väl ostadigt.
Ville till och med gå istället för att åka vagn från förskolan en dag men tänkte att det inte riktigt funka för vi skulle handla då. Den dagen hon kan gå utan stöd och orkar längre sträckor kan hon få gå till affären har jag sagt till henne.

Hon blev hemma från förskolan en dag på grund av magont. Torsdagen alltså och fick följa med till både soptippen och Vällingby Centrum. Köpte in lite nya kläder till höst/vintergarderoben till henne. Behövde lite leggings och tjockare mjukisbyxor. Fyndade även lite på rea från Newbie. Märket som alla älskar.

Fredagen var nog den segaste dagen. Ett tag satt jag bara och stirra rakt framför jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Inte för än sista timmen hemma innan hämtning kände jag att det fanns lite energi. Men det var knappt. Var verkligen frustrerande att känna så. Även om jag ska försöka ha fredagar som mer lugna dagar fram över så vill jag åtminstone känna att energin finns där.

Positiva händelser under veckan

  • Sandrea har lärt sig nya ord (gul, röd och grön)
  • Vloggade i onsdags
  • Blev bjuden på lunch av min styvmor
  • Slängde/skänkte bort det mesta av det jag har rensat ut under det senaste året
  • Var på födelsedagskalas
  • Solen har tittat fram några dagar och gett magiskt höstväder

Sandrea rockar sina nya kläder

Apollo som undrar vad syrran håller på med?!

Tyvärr avslutar vi veckan med en rejält förkyld Sandrea men det finns något kul som har hänt som jag tar åt mig lite ära för. Fått min mamma att starta en blogg! Så gå in och besök den HÄR och ge henne lite kärlek!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer