Min vecka 38

Ni blir nog inte förvånade när jag säger att nästan all min fokus har legat på Sandrea den här veckan. Oro, oro och lite mer oro. Hon började gråta av smärta natten till torsdag. Åkte in en vända till akuten då. Efter att ha väntat i drygt två timmar fick vi äntligen träffa sköterskor och dom trodde det hade med urinvägsinfektionen att göra och att det skulle vara snällare mot henne att åka hem istället för att vänta ytterligare flera timmar på läkare där.
Åkte hem och fortsatte att få i henne alvedon och ipren för smärtan nu. Kanske inte hade ont innan tack vare att jag började med det när hon hade feber. Jag har dock inte slutat oroa mig. Dålig aptit och slöhet har det varit från hennes sida senaste dagarna. Hatar verkligen att se henne såhär. Fast idag åt hon tack och lov en ordentlig portion med pasta carbonara. Mammahjärtat blev lättat.

Vi har försökt ha det ändå lite mysigt i helgen. Gick på höstmarknad i kyrkan där vi fikade. Stötte på en massa människor som sett mig växa upp och alla sa att Sandrea är en kopia av mig, att det var så dom kom ihåg mig som liten. Lite kul att höra! Men om jag ska vara ärlig är hon vackrare och sötare. Sedan gick vi hem till pappa där vi också fika då vi köpt en rulltårta på marknaden och spendera resten av dagen där. Kändes skönt att inte vara helt själv med henne när hon var dålig.
På vägen till pappa försökte jag fånga hösten färger med min lilla kamera. Så händig att bara kunna slänga ner kameran i skötväskan utan att den tar någon direkt plats.

Vår söndag bestod av shopping till Sandrea i Vällingby och jag som hade allmänt dåligt humör. Veckan har nog gjort sitt på mig. Lite varmare kläder köptes in för att ha på förskolan. Vill hålla henne extra varm nu om rumpan nu när hon har haft infektionen. Avslutades med fika hos pappa och gå igenom saker i mitt gamla barndomsrum. Bland annat gamla skolarbeten från lågstadiet. Fatta in hur de har överlevt så länge där. Det åkte snabbt vidare. Hade inget intresse av att spara på det.

Blir ingen positiv lista den här veckan då jag inte har det i mig just nu. Kan inte ni dela med er om nåt positivt som hänt den här veckan?

Gillar

Kommentarer