Min granne Vita Katten

Min ena grannkatt. Hen och hens kompis har på senaste tiden blivit besatta av att sitta utanför mitt vardagsrumsfönster och spana på Apollo. Min lilla kille har börjat vänja sig vid deras sällskap i fönstret och blir inte alla lika irriterad längre. Tror dom tycker han är lite facinerande. En katt som en kan se men inte röra.
Jag gick ut för att fotografera skönheten. Du skulle nästan kunna tro att hen är en renrasig katt men är tydligen korsning men bland annat Norsk Skogskatt. Varje gång jag ser dem vill jag bara lyfta upp och gosa med dem men jag har respekt för katter jag inte känner och speciellt utekatter som dessutom brukar ha väldigt vassa klor.
Den lilla skönheten blev besatt av att vara med mig och vill inget hellre än att följa med mig in. Insåg sedan att matte och husse var inte hemma för att släppa in hen. Jag försökte busa lite med hen och det verkade uppskattas.
Fick sedan lura iväg hen för att själv komma in. Hittade kulor som du har till växter istället för jord och slängde iväg. Det fungerade precis som jag hade tänkt. Vita Katten sprang efter kulorna för att fånga och jag kunde snabbt smita in utan att ta med mig oinbjuden gäst till mina grabbar.
Måste ändå säga att det är ganska trevliga grannar att ha. Trevligt sällskap, stör inte allt för mycket. Roliga att säga hej till. Till och med Enzo tycker att det är kul att säga hej till dem när vi är ute. Det kan nog bero för att dom är just katter och katter är oftaste ett trevligt sällskap. Du kan känna dig hedrad om en katt tycker om dig.

Gillar

Kommentarer