Min första dag

Åh va bra min första dag här på Gozo var. Kunde inte ha fått en bättre första dag, helt perfekt. Jag var som ett barn på julafton igår när jag vakna.

Som sagt gick vi ner till en badplats. Här på Gozo finns inga riktiga sandstränder mest steniga stränder och klippor. Dom har satt upp stegar på klipporna så vi gick i från en stege. Vi låg vattnet bra länge och snorklade. Såg olika fiskar, en sjöstjärna och en plattfisk som var komoflerad till sand. Otroligt coolt. Idag ska vi undersöka en plats där mamma aldrig har badat ifrån så det ska bli riktigt spännande.
Mot kvällen drog vi oss ner till byn. Köpte ordentliga badskor eftersom det inte är några sandstränder så finns det risk att du kan göra illa fötterna om du sätter fötterna i botten. Skorna gick snabbt och smidigt att köpa och dom som jobbade i butiken var så gulliga och kände igen mamma.
På vägen ner till byn passerade en hund som var ute och gick med sig själv och totalt ignorera oss. Tänkte jag skulle få lite hundkärlek så satte mig ner på huk men hen bara gick förbi. Lite coolt ändå måste jag säga. Mamma berätta att det finns några som går ut själva på sina promenader.
Sist men inte minst så blev det drinkar för hela slanten. Kan ha blivit en drink för mycket. Vi var tvungna att testa Piña Colada bara för att jag fick för mig att säga "sola och bada med Piña Colada". Tyvärr var det ingen höjdare men det var kul att testa. Vem vet dom kanske inte var så bra på att göra den drinken där. Första drinken tog vi på London F Café och sen gick vi vidare till The Glassbox som är en bar som mamma har pratat väldigt mycket om sen hon flyttade hit.
Det var livemusik när vi var där. Mamma kände han som spelade för dom har spelat ihop här på Gozo, eftersom jag skulle komma hit hade hon pratat med honom om att få sjunga några låtar för min skull. Oj va bra hon var på att sjunga! Blev så imponerad. Stolt dotter här. Har ju vetat att hon kan sjunga men det var nåt helt annat att höra henne live jämfört med att höra henne hemma i köket. Kommer inkludera filmklipp från hennes framträdande från min vlog härifrån. Det var även väldigt kul att få ansikten på alla personer som hon har pratat om de senaste åren. Satt även och pratade lite med några vänner till henne och en bjöd på två drinkar var av den sista var drinken för mycket. När vi kom hem däckade jag väldigt snabbt men så nöjd.
Nu är det en ny dag och som ska bli fylld med nya upplevelser!

Gillar

Kommentarer