Min födelsedag

Vilken fin dag det blev ändå. Jag gjorde tårta för första gången, stod i kylen och sukta mig i några timmar i väntan på brorsan men när vi väl åt den blev den helt klart godkänd. Hela dagen flöt på utan problem. Sandrea hängde med mig i bärselen medan jag fixa tårta och städa. Under den sena eftermiddagen kom pappas fru över med presenter och en ros. Bestämde mig för att vänta med öppningen tills brorsan var här så att vi kunde ha videosamtal med pappa och hans fru.
Brorsan kom vid sju och jag starta kaffet direkt när han klev innan för dörren. Han hade för en gångs skulle gett en present som var väldigt genomtänkt (han brukar köra på sista minuten). Presentkort på att beställa en tavla med ett foto på någon av mina älskade barn som görs om till en målning. Beslutångest om vem det ska bli, kanske en bild på alla tre tillsammans? Vi satte oss ner när kaffet var klart och ringde pappa på facetime. Under tiden vi prata öppna jag presenterna, fick endast sådant som jag önskat mig och hade användning för. Nya flaskor till min sodastream, presentkort på ica och att dom betalade för Sandreas tripptrapp-stol. Låg även ett paket från min farmor, bakform för att kunna baka t.ex. kladdkaka och ett presentkort på Kappahl.
Sandrea blev först rädd för sin morbror men sen värmde hon upp och tyckte det ändå var roligt att snacka med familjen på videosamtalet. Hon var glad och social in i det sista men däckade direkt när brorsan hade gått.

Trots att det inte blev som planerat är jag tacksam för den här dagen. Alla fina ord jag har fått idag. De fina presenterna. Jag är lyckligt lottad. Tar inte detta för givet,
Imorgon ska jag gå över till sjukstugan med tårta så att dom inte missar mitt mästerverk.....

Gillar

Kommentarer