Mammas födelsedag

God dagens mina sköna bönor! Som jag skrev igår fyllde min mamma år, mitt mål var att hon skulle känna sig ordentligt firad i allt bebisliv och nog blev det så. Iallafall min känsla av det.
Som jag skrev igår skulle jag försöka slå in hennes presenter på ett hållbart sätt och det blev det minsann. Använde mig av lakan, ett band som jag fick med tvättlappar och ett rent hårband. Jag vill tillägga att jag inte hade planerat den här inslagningen av presenter väl. Rekommenderar starkt att du använder strykta lakan och har lite mera förberedelse än vad jag hade för det blev inte vackert. Fungerade men inte vackert. Dessutom har jag aldrig varit en mästare på att slå in paket i vanliga fall.
Jag och Sandrea kom in sjungandes för mamma i en mycket vacker stämma, det vill säga en krasslig morgonröst. Mamma uppskattade vårt försök. Hon var ivrig på att öppna paketet från Sandrea som var det gråa och där hittades choklad och trisslotter. I det med rosa bandet fanns en flaska whiskey från mig. Innan förlossning överraskade jag mamma med att betala för en beställning på Sellpy. Visste inte om jag skulle lyckas bege mig ut för att hitta presenter efter och tur var det för i Mariefred kommer du inte in med barnvagn i butiker speciellt lätt.
Sandrea fick ha klänning dagen till ära. Både min och hennes lilla outfit är secondhand. Det roliga med Sandreas klänning är att den är gjord på Malta och mamma min hon bor på Malta. Lite roligt sammanträffande.
Såklart blev det fika. Jag bakade under förmiddagen. Rulltårta och chokladmuffins. Första gången jag gjorde en klassisk rulltårt konstigt nog men den blev godkänd av alla. Testade även något nytt när jag gjorde chokladmuffins, dels extra fluffiga och jag bestämde mig för att toppa lite mer choklad. Även dom blev godkända. Helt klart ett lyckat födelsedagsfika.

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg,
Åh så fint gjort av dig och låter verkligen som din mamma blev firad ordentligt 😊
johannautterberg.se