Mål för vecka 42 | En spännande start på veckan

God morgon måndag! Ännu en ny vecka. Börjar min nya vecka med något spännande. Ska klockan 10 ha telefonmöte med arbetsförmedlingen och försäkringskassan. Ska jag vara ärlig är jag riktigt nervös. Vet inte vad som kan förväntas. Bara pratat med min handläggare på försäkringskassan två gånger. Kände spontant att det inte var en person som riktigt förstod mig. Visste inte ens att jag hade fått en ny handläggare för än jag fick veta namnet. Bara det var en dålig start, att ingen informera mig. Men ska väl ge honom en chans även om det skulle vara trevligt att ha någon av mina gamla. Speciellt den senaste var otroligt gullig.
Tacksam över att pappa ska vara med på mötet. Min lilla dam får hänga med min styvmor under tiden. För nej det blir ingen förskola för henne idag. Går dagen bestod av feber, otäck hosta och en mamma och morfar som tvingade i henne medicin. Fick inte bonuspoäng någon av oss.

Mål för veckan

  • Inte stressa upp mig för att jag inte hinner allt när Sandrea är hemma
  • Gå igenom alla gamla barnkläder inför försäljning
  • Fixa det sista inför att Gubben kommer

Med tanke på att jag börjar bli sjuk nu också vet jag ärligt talat inte hur veckan kommer att gå. Sandrea har fått tid vårdcentralen i eftermiddag. Hoppas dom kan hjälpa henne att bli bättre snabbare.

Hur ser eran vecka ut?

Gillar

Kommentarer