Mål för vecka 37

Hallå och välkommen till en ny vecka här på bloggen. Har kickstartat även denna vecka med att ta tag i förrådet eller snarare mina kläder som jag har rensat ut och skickat ner dit. Ska få hjälp att köra bort dessa kläder och behövde organisera upp vad som kunde tänkas att skänkas iväg och vad som inte var tillräckligt bra skicka och ska få begravas på soptippen.
Den här veckan kommer bli ganska fullt upp. Imorgon är jag hemma men på kvällen ska vi till pappa och sova över. Ska på onsdag tidigt iväg för att äntligen träffa läkare på psykiatrin då behöver jag hjälp med att lämna Sandrea. Hos läkaren ska det dels skrivas nytt intyg men också få fortsatt hjälp med att lära mig och hantera min diagnos. Allt har blivit otroligt ojämnt runt det på grund av flyttar hit och dit. Försöka träffa Petra på vägen hem. Mamma kommer också hit på onsdag och ska hjälpa mig att organisera hemma. Andra vaccinet ska jag ta på torsdag. Helt enkelt fullt upp.

Mål för veckan

  • Rensa i byrån i vardagsrummet
  • Organisera i köket och hallen
  • Rensa bland jackor
  • Ta vara på min egna stunder

Eftersom jag har mycket att göra den här veckan sätter jag inte allt för stora mål. Fast jag är lite spänd och nervös inför veckan. Speciellt läkarträffen. Kan bli bra eller dåligt. Har ingen aning. Vet inte ens vad för läkare jag kommer att träffa. Tyckte om mina tidigare läkare på den psykiatrin men det är antagligen en ny jag ska träffa. Förutom det tror jag att veckan kommer bli rätt mysig.

Har ni några mål för veckan?

Gillar

Kommentarer