Mål för hösten

Hösten är som sagt min årstid. Det är då jag fylls med inspiration, kraft och extra livsglädje. Får ett nytt driv inom mig.
Den här hösten har jag några mål uppsatta för att dels göra saker jag tycker är roligt och för att ta hand om mig själv men som också skapar nytta i mitt liv. Känns som jag har hittat bra mål att fokusera och tror dom kom gynna mig i långa loppet.

Varva ner och paus från skärma

Jag har så lätt att glömma bort mig själv nuförtiden. All fokus ligger på att ta hand Sandrea och grabbarna, hålla hemmet i bra skick och när jag får tid över sitter jag med bloggen eller youtube men glömmer helt bort att vårda mitt inre även om bloggen och youtube är del av mina intressen som ger mig positiv energi. Jag tar aldrig ordentligt med tid att varva ner. När jag tar lite egen tid då är det oftast framför datorn eller TVn samtidigt som jag viker tvätt.
Nu vill jag lägga mer tid på att sitta med en kopp te, en bra bok och bara njuta av lugnet. Inte sitta vid någon form av skärm när jag har lugn och ro. Ta mera skärmfri tid. Har blivit bättre på kvällarna att sitta och läsa när Sandrea har somnat men känner att jag borde ha en stund på dagen då jag sitter och andas ut, stund som jag bara ägnar åt sådant som gör att jag må bra både på in och utsidan.

Skapa min minimalistiska garderob

Det tar tid att forma sin perfekta garderob. Vet inte hur mycket eller lite kläder jag ska ha än, det enda jag vet är att det fortfarande är för mycket. Även om jag rensade för ett tag sedan så har det hunnit komma in lite nya kläder då min smak och årstid ändras. Ska snart ta upp min vintergarderob och då krävs det en ytterligare omgång av rensning. Gå igenom vad jag använde och inte använde under sommaren och se vad jag vill använda nu under hösten och vintern.

Spara pengar

Eftersom jag har barn nu krävs ett helt ny form av ansvar. Finns många saker jag behöver och vill spara till. Spara till resa, aktiviteter, nödvändigheter till Sandrea och grabbarna och för saker jag vill göra. Målet är i dagsläget att spara 1000-2000 kr varje månad. Ska sätta mig ner och göra en budget och vem vet jag kanske kan spara ytterligare pengar.

Läsa på om miljön & hur jag kan leva mer hållbart

Egentligen inte så mycket att förklara runt det. Vill ge mig själv mera kunskap som jag sedan kan leva efter och även sprida det jag lära mig. Hitta en bra hållbar livsstil som fungerar i längden med en liten. Jag har kommit en bra bit på vägen men känns som jag kan göra ännu mera.

Satsa mer på youtube

Få in min rutin att försöka filma på måndagar och sedan publicera videon under helgen. Jag tycker det är roligt och som sagt, det ger mig positiv energi att syssla med det.
Vill lägga ner mer tid på att planera innehållet på kanalen (länk i menyn till vänster) och inte bara filma det jag kommer på för dagen. Mera rutin helt enkelt för min kanal.

Gillar

Kommentarer

fridachristinas
fridachristinas,
Åh vad jag känner igen mig i att hösten som "sin" årstid. Blir fylld av så mycket energi och lugn nu när det blir svalare och älskar när hela världen blir brinnande orange <3 Tycker att du har satt upp otroligt bra och spännande mål! Rensade bort typ tre fjärdedelar utav min garderob nu under sommaren när min gravidmage började ta fart, och känner inte alls för att fylla garderoben så mycket igen. Så mycket skönare med en mer minimalistisk garderob både för ens ro och i magen för klimatet! Ta hand om dig, kram <3
nouw.com/fridachristinas
taylorsroom
taylorsroom,
Åh jag vet vilken frustration jag hade när jag inte kom i mina favoriter längre när min maga satte fart! Men det gav en perspektiv på vilka kläder en faktiskt ville ha och saknade och vilka man inte ens kom ihåg att en hade 😋
Desamma <3
nouw.com/taylorsroom