Mål 2021 vs. 2022.

Målen som jag hade 2021 måste jag ändå säga att det gick hyfsat bra med förutom en punkt. Ekonomin. Det är något som jag verkligen behöver arbeta på detta år.
Lyckades få in rutiner speciellt på morgonen även om vissa perioder kom jag av mig. Blev som bäst på det när Sandrea började förskolan. Tog vara på tiden. Kvällarna har gått mycket fram och tillbaka men det har mest berott på att jag har ammat och kämpat till och från med att få Sandrea att sova själv. Nu äntligen sover hon själv och jag har slutat amma. Ska få igång bra kvällsrutiner igen.
När det gäller matlagning har jag gjort bättre ifrån mig än vad jag trodde. Klart det blir helt andra krav nu när Sandrea äter vanlig mat, då måste det alltid finnas ordentlig mat på bordet. Kan inte slarva som jag kanske gjort med mig själv.

Mål 2022

Ekonomi
Arbeta fram en hållbar budget är det viktigaste helt klart. Komma igång med ett ordentligt sparande. Vet att det kommer att komma utgifter som är dyrare och då faktiskt spara för dem så att det inte blir ekonomiskt jobbigt när de sker.

Arbetsträna
Arbetsträning är på gång. Det är något jag vill kämpa med och få det att fungera. Inte ge upp när det känns extra jobbigt utan hitta en lösning då. Vill kunna stå på egna ben. Vill att det ska leda till jobb. Nå självständighet och känna frihet på ett annat sätt än vad jag gör nu.

Mitt mående
Eftersom mitt mående har varit uppochner vill jag lägga mer fokus på att vårda det. Lyssna mer på mina signaler och om det tillåts i stunden att göra något åt det direkt. Om det är vila och ta ett steg tillbaka. Ringa psykologen om det behövs. Helt enkelt vara mer uppmärksam och inte ignorera hur jag känner.

Gillar