Livet ska väl ha blandade känslor.

Den här veckan har passerat förbi. Den har varit händelserikt. Jag har haft många blandade känslor. Njutning, stress, glädje, frustration och lättnad. Livet ska väl ha blandade känslor och allt kan inte bara vara solsken. Blommor har plockats. Varit ute mycket och njutit av vårvärmen som besökte oss. Utnyttjat faktumet att vi har haft en tomt att springa på under veckan. Fått träna kroppen genom att bära Sandrea nästan en kilometer. Känt oro för flytten då det har dykt upp frågetecken som vi får svar på nästa vecka. Fått hem en ny mobil, iPhone 11 Pro Max som beställdes från Swappie (alla bilder i detta inlägg är tagna med den). Lite nöjd med att jag köpte den begagnad även om jag har tagit mina senaste två efter pappa ändå. Jobbat har jag också gjort och det har varit roligt.

Fast helgen har mest bestått av solsken för min del. Min Gubbe kom igår. Det kunde inte bli bättre. Vi har haft fantastiska två första dagar tillsammans. Sandrea var överlycklig över att få träffa sin pappa igen. Sprang till hans famn när vi mötte honom på bussterminalen. Var nästan rädd att hon skulle snubbla av sin ivrighet. Hon ville bara ha pappa och hans uppmärksamhet resten av dagen och gör allt med honom. Det var fint att se. Hur de lekte tillsammans. Glädjen som sprudlade i hela henne. Lyckan över att få vara tillsammans igen.

Helgen avslutades med att hela familjen åkte till min storebror för att fira honom. Han fyller 31 imorgon. Första gången vi alla var samlade där samtidigt. Både stort för oss och honom skulle jag tro. Att ta emot besök är inte hans starka sida och det förstår jag. Det ligger lite press bakom det och något som jag själv har väldigt svårt för ibland. Alltid stressad inför besök själv. Fick också träffa min fina Apollo som är på semester hos min bror tills vi flyttar.....(om vi nu flyttar...?)

Gillar