Lite smink och favoritkläder på.

Hej på er! Fredagen är äntligen här, antar att det är en del som känner så. För oss är det inte mer exalterande än att vi gjorde oss lite fina. Vi har bott i mjukiskläder hela veckan nu känns det som så jag kände att nee nu vill jag se och känna mig som en människa igen. Lite smink och favoritkläder på. Sandrea fick en liten klänning att ha på sig.
Jag har dock blivit smittat av det Sandrea har. Känner att det är något i halsen. Tog ett covidtest igår men det var negativt. Men är ändå försiktig. Vi gick och källsortera lite snabbt ute men inte mycket mer än så. Försökte vara pedagogisk med Sandrea samtidigt som vi källsortera. Förklara varför vi gör det. Sen är frågan hur mycket som klickar i det där söta huvudet.

Fixade i ordning i byrån i måndags och Sandrea fick sin egna låda där och hon har fattat direkt att det är hennes saker i den. Hon kan öppna den själv men inte riktigt nå det som är i den. Vilket är lite tanken att hon inte ska nå, vill inte att hon ska ta ut kritorna och göra fint på golvet. Men hon har blivit duktig på att säga vad hon vill. Om det är bok, rita eller pussel. Nu de senaste dagarna har pussel blivit intressant för henne. Hon har fattat vad det handlar om men vill gärna att jag sitter med henne och lägger pussel för att få lite hjälp på traven.

Tror att hon mår bättre nu. Hon var som en ny människa idag. Sov bra under natten när hon väl somna. Bestämde mig för att inte kämpa emot när hon inte ville sova. Gjorde helt enkelt så att hon fick bada. Det visade sig vara mycket effektivt för efter badet sov hon som en liten prinsessa och snarkade som sin pappa.
Fick själv sova ut också. Hon vakna inte för än vid nio och jag hann vakna före henne. Fast det betyder att hela hennes dygnsrytm har förskjutits lite och hon sover sin dagvila nu 15.00. Inte helt optimalt. Men får väl lösa det på samma fina sätt som igår och kanske trötta ut henne lite men en promenad ute senare. Återstår om jag får någon fredagsmys i soffan eller inte.

Gillar