Ligger där som en drottning på kartong

Hon tror att hon är drottningen över världen.....
Jag har gjort det jag tänkte göra idag. Packat lite och börjat skriva på kommande inlägg. Stolt över att jag gjorde det. Inte ofta jag lyckas göra det jag har tänkt för dagen, ofta vandrar mina tankar bort på annat eller så hittar jag något "roligare" att göra, i värsta fall skjuter jag upp det.
Katterna har åter igen upptäckt att flyttkartonger har många funktioner. Dom fungerar utmärkt som tron eller säng, beror på vem du frågar av dem. Luna skulle nog säga att det är tron medans Apollo skulle säga säng eller lekplats.

Känner mig redo för att varva ner efter dagen. Hade precis ätit middag uppe med familjen. Ibland kan det bli rätt stressigt bland dem, men hade lite bebismys så det lugnade ner mig. Måste säga att det är farligt att hålla på med en bebis, modersinstinkter kickar in mer och mer för varje gång.
Men nu blir det en lugn kväll och låta känslor komma ikapp och bara vara lite. Vill försöka få tillbaka min mysiga kvällsrutin mitt i upp allt som händer just, bara för att ha en lugn punkt på dagen. Tända ljus, te och en bok. Det är en av mina kvällsrutiner som jag har uppskattat väldigt mycket. Om jag siter framför en skärm väcks hjärnan till liv eller så kommer jag i säng alldeles för sent.

Önskar er en fin kväll så hörs vi imorgon!

Gillar

Kommentarer