Leker tuff i källaren | Dagens Klädsel

Tyckte jag var så duktig för några veckor sedan och märkte upp vad som skulle skänkas och vad som skulle slängas av mina kläder som låg i källaren. Igår ringde min styvmor och sa att en kan slänga kläder som kan skänkas bort på soptippen och dom själva går igenom vad som är bra och dålig MEN allt måste ligga i knutna plastpåsar. SUCK. Det var bara för mig att gå ner och göra om allt idag. Fast det som är riktigt bra skicka åker vi direkt med till Läkarmissionen.

Det gick rätt snabbt när jag satte fart. Tog på mig hörlurar, lyssnade på musik som fick mig att vilja dansa. Ja det blev dans i källaren. Skakade på både ben, rumpa och armar. Kan hända att jag brast ut i sång. Hoppas innerligt att ingen hörde mina vackra toner i huset. Om de nu gjorde det hoppas jag att det förgyllde deras dag. Vem blir inte glad av lite sång från en halvt knäpp granne?

Både byxor och väst är secondhand. Skor från Zalando.

Passade på att knäppa några bilder på min klädsel för dagen. Kände mig riktigt tuff. Så lekte tuff framför kamera och försökte ha lite attityd. Från att vara helt flamsig till att se väldigt seriös ut. Livet består ändå av kontraster.

Gillar

Kommentarer