Kvalité före kvantitet

God förmiddag! Här har vi inte riktigt kommit igång än med dagen helt men det börjar närma sig en början. Kaffe, promenad och frukost är avklarat. Sandrea håller på och somnar i min famn nu och tänkte passa på att arbeta med bloggen och videos. Får se hur länge hon sover men hoppas på en stund så att jag hinner få lite gjort.

Svårt att få in tid för sina egna intressen när en är själv med en liten men tycker jag lyckas ganska bra och har släppt pressen att jag ska uppdatera hela tiden på bloggen och få till schema för mina videos. Uppdaterar när jag har ork, tid och lust. Vissa veckor blir det mer och andra veckor blir det mindre. Skulle dock vilja lägga ner mer energi och engagemang när jag väl göra något runt bloggen och youtube. Har känts som att jag har tagit snabba bilder utan att tänka allt för mycket runt det kreativa i bilden eller försökt redigera videos så snabbt som möjligt. Vill ändå att det jag gör ska vara välgjort och då kompenserar det lite också ifall det bli färre gånger. Kvalité före kvantitet.

Så försöker få allt lite mera genomtänkt och håller på och gör om hur mina videos ska vara så att det får den känsla som jag vill ha. Har nog aldrig lagt såhär mycket tid på en video som jag göra nu. Det tar tid att få det gjort när jag i princip bara kan arbeta med vissa delar när Sandrea sover. Men ni får se när det är klart och planerar för fler videos. Får se vilka jag hinner göra innan året är slut.

Gillar

Kommentarer