Kontroll hos BVC för blivande tvååring.

God morgon! Hur är det med er? Jag mår rätt bra. Lite trött men det ingår i vardagen. Igår var vi på BVC för Sandreas för kontroll, hon bli två snart så det var dags igen.
Det var inte ett helt fläckfritt besök. Jag och Gubbe hade lagt märke till två saker med henne som vi tog upp. Dels att hon skelar lite med ena ögat och sköterskan höll med om det och skulle skicka remiss till en ögonklinik. Sedan har hon två små kulor under hakan som vi var lite fundersamma över. Visste att hon hade slagit i sig där för någon månad sedan som kunde vara orsaken. Sköterskan höll med och sa att det kunde vara brosk eller små knutar. Vi ska hålla koll på det, om dom växer eller om dom inte försvinner ska vi kolla upp dem.
Som vanligt skulle hon vägas och mätas. Växt på längden hade hon gjort. Nu är hon hela 87 centimeter lång. Dock hade hon inte ökat något direkt i vikt. 13 kilo ligger hon på vilket var ungefär samma vikt hon hade sist för ett halvår sedan. Det var inte alarmerande men eftersom hon hade lite hull att ta av men vi bokade in en ny träff efter sommaren för att se om hon börjar öka i vikt igen och lägger sig på kurvan igen. Säkra före det osäkra.
Förutom dom delarna gick allting strålande. Som vanligt var hon otroligt duktig under besöket. Jag är inte så orolig över det som tog upp. Mest dom där kulorna som snurrar i bakhuvudet. Säkert ingen fara.

Gillar