Jobbigt med nyårslöften | Mål för 2019

Det där med nyårslöft är alltid lika roligt, utmanande och kanske ibland frustrerande. Lätt att du blir besviken på dig själv om du inte lyckas eller så kan det bli tomma ord helt enkelt. Du säger att du ska satsa på något speciellt men sen glömmer du bort det längs vägen. Jag kan själv relatera till det.

Istället för att se det som ett löfte, se det som ett mål du ska satsa på. Personligen tycker jag att det är lättare att satsa på något spår som jag redan är inne på, t.ex. du har fått upp intresset för att sminka dig och då kan målet vara att du ska bli ännu duktigare på att sminka dig eller att du kanske utbildar dig till MUA.
Förra året var mitt mål att jag skulle sluta med kött helt och det har jag gjort. Nu känns det helt fel att äta kött. Nu är jag redan på väg mot steget längre, livet går mot ett veganskt håll vilket jag trivs med väldigt bra.

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Jag har också alltid mål istället för löften. Alltså dina mål är typ mina mål. Jag har redan köpstopp på kläder och sånt sedan i maj. Jag är också vegetarian som är på väg att snart bli helvegan! Rutinerna har jag ganska bra även om de behöver planeras bättre! Tycker verkligen att dina mål är bra och jag ser fram emot att höra hur det har gått! 😃
www.yasmissy.blogg.se