Jag orkar inte. Jag vill inte men. Jag måste.

Jag orkar inte, vill inte men måste. Tvätten har samlat sig på hög igen. Både en hög för att vika och för att tvätta. Vill mysa ner mig i soffan med Apollo istället och bara landa. Varför skjuter jag upp denna tråkiga syssla hela tiden. Den blir inte lättare med tiden.
Senaste dagarna har jag blivit expert på att hålla fint i köket/vardagsrummet medan allt annat i lägenheten har förfallit. Balans kanske vore bra att skapa? Försöka hålla en hyfsad ordning generellt.

I övrigt gick det bra idag. Hade inte fixat att vara hos optikerna utan pappa som hjälpte till med Sandrea. Tog sin lilla tid att kolla synen och välja bågar. Synen hade blivit sämre och det lär bli så att var tredje år kommer jag behöva nya glasögon. Det var lätt att välja solglasögon men så mycket svårare att välja vanliga bågar. Jag hade en otrolig beslutångest men tillslut tror jag att jag landade på ett bra par. Det är ändå ett stort beslut att köpa glasögon. Det är något en ska ha på sig hela tiden så det är otroligt viktigt att en trivs med glasögonen. Tror jag gjorde rätt val.

Nu ska jag börja ta tag i den tråkiga sysslan. Tvätten.

Gillar

Kommentarer

Monika25
Monika25,

Söt katt

https://nouw.com/monika25/sa-harligt-vader-37809859

nouw.com/monika25
taylorsroom
taylorsroom,