Jag klarade min första dag på arbetsträningen.

Det gick. Det gick bättre än förväntat. Jag klarade min första dag på arbetsträningen utan att det kändes jobbigt. Tog steget och klappar mig själv på axeln. Kan inte riktigt fatta att det kändes som så bra som det gjorde. Det bästa av allt är att jag inte känner mig helt utmattad, har lite is i magen för det. Kan hända att det blir en baksmälla imorgon.
Alla var trevliga, kände mig rätt välkommen. Kunde arbeta på i min egna takt. Sorterade kläder, vilka kläder som fick åka till återvinningen och vad som kunde säljas. Väldigt petigt det där. Kläderna ska se i princip oanvända ut. Kommer att göra endast detta i början och sedan lägga till arbetsuppgifter. 10 timmar i veckan som start och där efter får vi se hur mycket vi höjer åt gången.
Det känns bra. Är taggad inför onsdag. Se vad det kan ge det här. Hoppas på att alla dagar kommer ligga på den här nivån i känslan. Att det kommer att kännas såhär bra. Vet att alla dagar inte kan vara bra men vill kunna känna att det känns bra att gå dit och just nu är det så.

Gillar