Jag är inte så oförskämd

God morgon från min del av världen! Idag känner jag mig hälften människa och hälften zombie, men har inte fått i mig hela koppen kaffe än så det kan ändras snart vilket jag hoppas innerligt på.
Min hjärna fick för sig en riktigt dum idé i samband med att jag hade tänkt att sova. Började tänka på alla människor som gör min irriterad och vad jag skulle säga till dem, speciellt såna som jag vill ta ner på jorden och ge en uppdatering av verkligheten och hur världen fungerar. Så där låg jag i sängen i 1-2 timmar och var uppe i varv och irriterad utan vara i närheten av dessa människor. Okej, en bor i våningen oavnför mig. Helt enkelt var det bortkastad tid då jag troligen aldrig kommer säga dom saker jag tänkte på för jag är inte så oförskämd.
Nu ska jag försöka ha en bra dag istället. Vaknade upp till kärleksfulla lurvstussar. Ska lämna nästet under dagen, komma ut lite och fylla på med ny positiv kraft. Kraft så att jag behålla fokus, 26 dagar med idag kvar tills jag flyttar. Jag har kommit igång sakta med packandes. Minst en låda per dag ska packas. Har börjat med allt jag inte använder speciellt ofta. Blev dock lite facinerad igår, hittade en faktura frpn 2014 bland mina papper. Helt otroligt att det har följt med mig igenom alla flyttar jag har gjort senaste 3 åren.

Gillar

Kommentarer