Intensiva dagar

God förmiddag! Igår var familjen här hela dagen och hjälpte mig att fixa. De kom även med mina sista saker från Järna. Nu börjar det se ut som mitt hem här, mitt rum har verkligen blivit min hörna. Men idag ska jag tillåta mig själv en vilodag och gör det jag känner för, är helt slut efter dessa intensiva dagar. Ska dock försöka få upp någon låda och tvätta lite men tänker inte sätta någon press på mig själv när det kommer till att packa upp.

Idag kommer boendestöd hit igen och känner samma ångest som jag hade inför förra besöket. Hoppas på att det släpper efter några gånger. Kommer inte funka om jag ska ha ångest varje gång dom kommer hit men nu är det troligen för att det är nya människor som kommer in i mitt hem.
Mysig söndagfrukost, tipsar om Astrid och Aporna's nya ost med örter! Nu när jag börjar komma i ordning hemmet ska jag försöka komma in i mina rutiner, speciellt mina kreativa rutiner. Få mina idéer att komma tillbaka, skapa bra innehåll här på bloggen. Vill såklart hitta andra trevliag rutiner som får dagarna att rulla på ett behagligt sätt.
När jag känner ro igen är en renovering av bloggen på sin plats också, skapa en design som gör mig och bloggen rättvisa. Känns som om det är för simpelt just nu, kommer att lägga mycket energi på den nya designen och inte stressa ihop något.

Gillar

Kommentarer