Inte Semester

Hej på er! Hur är det med er? En vecka sen jag skrev något sist här men har varit hyfsat aktiv på instagram. Bytt namna där dessutom till Taylor´s Second Life. Anledningen är att jag tänker börja dela med mig mer av secondhand, minimalism och annat som rör min livsstil och fokusera mer på vardagsinläggen här på bloggen i kombination med min livsstil. Men mer om det i ett annat inlägg. Kan tänka mig att ni kanske undrar hur vi har det?

Det är ju verkligen inte semester vi är på i benämningen att man åker på sightseeing, solar och annat. Utan vi umgås med familjen. Gubben måste också jobba på dagarna så vi busar runt i lägenheten eller på balkongen som råkar vara större än lägenheten, när fastern är fri från jobbet kommer hon hit och leker och busar med oss också. Jag har knappt fotograferat heller. Har gjort lite reels till instagram när vi väl har varit iväg och gjort något men har inte haft lusten eftersom vi är hemma i stort sätt hela tiden. Försökte ge mig ut själv en dag men blev så otroligt stressad av alla människor och visste knappt vart jag skulle gå i huvudstaden Tirana, var ute 10 minuter innan vi vände hem igen. Har börjat hitta lite i området där vi på men inte mycket. Själv klarar jag inte riktigt att springa runt här än.

I helgen har vi iallafall planerat en utflykt som jag hoppas på blir ett utmärkt tillfälle att fotografera. Hoppas det blir så bra som vi har tänkt oss.

Hur är det med dig hemma i Sverige?

Gillar