Inte helt bra

God morgon mina sköna bönor! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det inte helt bra. Senaste dagarna har jag varit otroligt lättirriterad. Minsta lilla och humöret skiftar. Det är så frustrerande. Misstänker varför men det är svårt att göra något åt det i stunden. Finns flera anledningar egentligen.
Varje gång det ska rensas och organiseras då blir det något form av bombnedslag och mitt psyke hatar när det blir stökigt. Det hjälper inte att jag har ont varje dag i kroppen. Mina leder gör ont och har buksmärtor som har kommit och gått. Nu har jag tagit tag i saken och kontaktat vården för att kolla upp min hälsa. Min magkänsla säger att det är något knas men hjärnan tror att jag bara inbillar mig. Hatar när en får ont någonstans och besöker läkare så hittar dom inget fel, känner mig så dum då. Hoppas dom kan lista ut varför kroppen inte vill samarbeta.

Vi får hoppas på att lite babysång med Sandrea gör mig på bättre humör idag. Träffa andra glada och trevlig föräldrar med sina barn. Alltid lika mysigt och roligt att gå dit. Efter sången ska vi gå hem till min farmor som har sytt om pyjamasar till Sandrea, tagit bort fötterna på dem och satt dit muddar istället så att hon kan använda dem längre.

Försöker ha inställningen till att det ska bli en bra dag!

Gillar

Kommentarer