Inklämd av två

God morgon mina sköna bönor! Hur mår ni idag? Själv känner jag mig ganska trött, blev inklämd av två hundar inatt. Space kom igår eftermiddag och som vanligt tar den där lilla hunden upp mycket plats. Sen har vi såklart Enzo som ska ligga längs mina ben. Ingen av pojkarna tänkte tanken att det går att lägga sig hos mamma i gästrummet. Jag är väl dessutom för snäll som många andra djurföräldrar och anpassar mig efter hur dom ligger.

Morgonpromenaden är avklarad och jag ska strax göra i ordning lite frukost åt mig och sedan ta tag i dagen. Jag har lite saker att göra idag. En video som ska filmas, fotografera bilder till bloggen, beställa några få sista saker till Minitrollet och sen såklart ta hand om djurens behov.
Jag har känslan av att det kommer bli en bra dag. Målet är att göra det till en bra dag där jag känner mig nöjd med mig själv i slutet av dagen. Jag hatar verkligen dagar där det känns som jag inte gör något alls. Vill alltid ha något speciellt som jag gör oavsett om det är stort eller litet. Men har också sagt till mig själv att jag ska börja ta lite dagar nu där jag inte gör något förutom det jag känner för. Passa på medan jag kan.

Gillar

Kommentarer