Ideal of Sweden

God morgon eller god förmiddag! Nu tillhör tydligen jag en av dem som har ett skal från Ideal of Sweden, trodde faktiskt aldrig att jag skulle köpa ett skal från dem tills jag fick mitt presentkort på Åhléns. Har tidigare tänkt att 300 kr för ett skal har känts lite mycket. Men med tanke på att jag tidigare har spenderat pengar på billiga skal som går sönder efter en vecka så var det nog inte sån dum idé att köpa ett från dem. Märkte direkt att det var stor skillnad på kvalité, detta skal kändes helt klart mycket mera rejält än dom jag har haft tidigare. Tänker att jag bara ska ha ett eller två skal. Så detta skal och en med plånbok. Kommer just nu bara slänga dom skalen som är trasiga och som jag inte alls använder.
Kommer ihåg när man i princip samlade på skal till sin telefon för det var så coolt att byat tema på telefonen hela tiden. Tack och lov har jag växt ifrån det en hel del. Byter aldrig skal längre om det inte är så att mitt skal har gått sönder.

Hade dock lite strul i mitt köp av skalet. Beställde från Åhléns hemsida och dom skickade hem rätt design men för iPhone plus. Så igår begav jag och A oss till Åhléns för att byta. Vilket visade sig vara allt annat än lätt. Strulet var att på kvittot var det för vanliga storleken på iPhone men jag hade fått fel storlek och då visste inte personalen riktigt hur de skulle göra i returen men dom löste det och tyckte att jag skulle skriva och klaga och få något för besväret. Måste ge tummen upp för personalen på Åhléns i Vällingby.

Gillar

Kommentarer