Idag var en sån dag

Hur hittar en kraften när hela ens kropp vill lägga sig ner och ge upp? Jo en får helt enkelt pusha på för det finns inget annat val. Du får inte sluta kämpa trots tankarna och känslorna gör en tornado i din kropp. Livet som mamma när de dåliga dagarna kommer över en.

Idag var en sån dag. Tomheten av att mamma och Enzo påverka mig. En form av uppgivenhet började rota sig inom mig. Andra tankar började snurra runt på grund av känslan av att vara ensam. Grotta ner mig ordentligt i tankarna igår kväll vilket påverkade mig idag. Lyckades puscha igenom dagen på nåt sätt. Åkte iväg till Vällingby för att köpa foundation och hittade hängselbyxor till Sandrea och en tröja till mig. Var i behov av en ny tjocktröja och hitta på rea.
Efter vi hade kommit hem och Sandrea hade fått vill gick vi iväg till lekparken. Kände att jag verkligen inte kunde spendera hela eftermiddagen inne. När jag känner mig ensam (även om jag har det bästa lilla sällskapet i världen) är det jobbigt att vara hemma dessutom nu när jag inte kan spendera hela dagen i soffan och drömma bort mig till en annan i värld i form av en serie. Serier kan jag bara titta på nu när den lilla ska vila.

Ger mig själv en klapp på axeln för att ha tagit mig igenom dagen! Hitta ny kraft imorgon för att kämpa på.

Gillar

Kommentarer