Ibland möts inte behoven med hur verkligheten är.

Helgen blev segare än väntat. Vände lite idag. Ibland möts inte behoven med hur verkligheten är. Finns inte möjlighet att tillgodose alla behov just i den stunden de kommer tryckandes. Idag lyckades alla behov bli uppmärksammade. Jag behövde t.ex. tid för mig själv och göra något för min egen skull som bara var för mig och ingen annan. Släppa kontrollen över hemmet och Sandrea (kanske även Gubben). Under tiden jag var iväg fick Sandrea umgås med sin pappa och har egen tid med honom. Var väl lite protest i början och sedan gick det bra.
Att komma iväg en stund var otroligt välbehövligt. Kände mig som en ny människa. Kom tillbaka gladare och mer energi. Redo för att ta hand om min familj. Nu har Gubbe fått ge sig iväg och jag är ensam med Sandrea. Vi har sprungit runt på balkongen, hon och har spanat efter drakar och fåglar medan jag har fotograferat.
Känner mig uppladdat inför veckan, nästan utvilad. Nyfiken på hur veckan kommer att bli då vi får besök från Albanien på tisdag. Är inte säker på hur mycket jag kommer att kunna uppdatera men tittar in när tid finns.

Gillar