Hoppas han inte stör

God förmiddag kära ni! Jag har precis fått i mig frukost, Sandrea tar sin förmiddagslur och nu sitter jag här med min andra kopp kaffe för dagen. Försöker träna henne nu att sova sin säng på dagen så att jag kan få lite tid för mig själv när hon sover då. Senaste tiden har han gärna velat gå upp med mig på morgonen och då har jag förlorat min tid för mig själv. Men nu verkar hon sova rätt bra.

Dagen blir inte som planerat tyvärr på grund av omständigheter. Pappa kommer inte vara barnvakt på grund av detta men det är helt okej jag får försöka fixa ändå här hemma. Vi kanske springer över och fikar senare.
Har tagit upp en låda från källaren för att lägga det sista julpyntet. Sedan ska dagens saker rensas bort. Om jag lyckas göra mer är det bara bra om inte är det okej det också. Funderar på vad jag ska passa på att göra medan min dotter sover nu? Hoppas på att mina söta katt inte gör något för att störa henne nu bara. Hon lyser upp som en sol så fort hon ser honom. Önskar nästan att jag hade en dörr till vårt lilla sovrum ibland.

Gillar

Kommentarer