Hon låg inte i sängen

God morgon! Idag vakna jag av alarmet i vanlig ordning men inser ganska snabbt att det är något som saknas eller snarare någon. Sandrea ligger inte bredvid mig i sängen som har har gjort varje morgon i fem månader! Jag grips av panik och tittar över sängen på golvet ifall hon har ramlat ner men på golvet ligger hon inte. Tittar sen efter långa sekunder i hennes säng. Där ligger hon. Dubbelkollar att hon andas och det gör hon. Hon har alltså för först gången sovit hela natten i sin egna säng.
Jag nattade om henne vid 23.30 i natt och sen dessa har hon sovit. Sju timmar i sträck har hon sovit nu. Helt otroligt!

Jag har fått sova hela natten själv. Gå upp själv. Dricka morgonkaffet själv. Fick pumpa brösten nu på morgonen eftersom hon inte har lättat på trycket under natten. Lite morgonmys med grabbarna också. Snacka om att detta är ovant. Nu sitter jag och väntar på att hon ska vakna.

Idag har jag min läkartid. Känns bra att jag ska dit och kolla hur det står till med min hälsa. Antingen hittar dom något eller så har jag bara allmänt ont. Återstår att se. Hoppas på att dom kan göra något så att jag slipper ha ont och känna mig äldre än vad jag är.
Jag är inte den enda som har problem med hälsan. Enzo går in på sin tredje dag utan smärtlindring och han har börjat släpa med baktassarna igen, tar i marken när han går och är svullen fortfarande mellan tårna på högra framtassen. Ska ringa veterinären för att boka tid för nästa vecka så får vi utreda hur det står till med honom. Får se hur det går.

Hoppas ni får en fin fredag!

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Oj vilken panik du måste fått, men vilken skön känsla sedan att inse hur det faktiskt stod till ❤️

nouw.com/agnesmathilda
taylorsroom
taylorsroom,
Verkligen haha
nouw.com/taylorsroom
Hilma
Hilma,

Usch vilken chock innan du upptäckte att hon låg i sin säng! Vad skönt ändå att hon kunde sova hela natten där 😊 Ha en fin fredag, kram!

nouw.com/hilma
taylorsroom
taylorsroom,
Jaa det var verkligen en härlig överraskning!
nouw.com/taylorsroom