Hon älskar både skor och smycken lite väl mycket.

Vad vore livet utan dom där två egentligen? Mina barn. Japp kallar Apollo för min unge. Mitt barn på fyra ben.

Idag vabbade jag. Visste direkt på morgonen om skulle se det fina grön/gula geggan som kom ut ur Sandreas näsa. Bestämde mig ganska snabbt att hon skulle få vara hemma idag. Hon var pigg i övrigt bara inte så fräsch om näsan sin. Full fart framåt blandat med lite gnäll. Hon har tre eller fyra tänder på gång samtidigt så kan vara det som orsakar gnäll och snor. En vet aldrig vad som kan hända när tänder är på gång.
Vi lyckades få dagen att gå ganska bra. Tog ett riktigt bra beslut och vilade med henne. Vet inte hur jag hade orkat annars. Inte ofta jag gör det nuförtiden när vi är hemma tillsammans. Känner jämt att jag borde lägga tid på annat än att sova på dagen. Tror att jag kommer vila med henne igen imorgon också.
Så vad gjorde vi egentligen idag. Vi hade en seg och skön förmiddag. Den lunkade på i lagom takt. Igår hade jag gett lite av mina gamla smycken till Sandrea så det va nya roliga sakerna i hennes liv. Överlycklig över att kunna ha halsband som mamma och även armband. Inget som jag är rädd om utan sådant som jag har haft för skoj när jag var barn. Skulle väl teoretiskt sätt kunna använda ena armbandet och halsbandet om jag kände för det. Men ett halsband har faktiskt jag gjort, fattar knappt att det finns kvar. Kul att det kan vara till så mycket glädje för henne. Snacka om återanvändning där. Legat och samlat damm i väntan på att min lilla tjej skulle komma. Det börjar dock oroa mig att hon älskar både skor och smycken lite väl mycket, oroar mig för plånboken när hon blir äldre....kanske pappas plånbok som behöver oroa sig.....
På eftermiddagen gick vi till Plantagen. Ville ha en tredje kompis i bokhyllan. Slutade med tre små kompisar. Är inte helt hundra på om det blev rätt. Annars får dom åka i sovrummet om det inte känns helt bra. Och jag köper ännu en ny kompis. Vet inte vad som har hänt med mig. Vill fylla mitt hem med växter. Mer om det imorgon. Med bild på de nya vännerna!

Nu ska jag varva ner. Skriva och läsa. Komma till ro efter dagen.

Gillar