Hitta lugnet.

Söndagen har varit produktiv och mysig. Bästa kortfattade förklaringen.
Jag kunde inte somna på förmiddagen konstigt nog. Kan nog ha tagit en kaffe för mycket för att det skulle vara möjligt. Hade nog nästan lika gärna kunnat haft ett dropp med kaffe. Det skulle vara något när sömnen har lidit för länge. Men lät kroppen vila. Sprang inte runt och pyssla utan bara låg i sängen och fokuserade på andningen. Hitta lugnet. När Sandrea vakna till och ville hoppa över till mig fick hon göra det och somnade om så fint. Då tog jag vara på tiden och läste. Målet är att läsa ut Din Stora Kärlek nu i februari. Är en ganska långsam läsare och har perioder då jag inte läser alls även om jag vet att det är en bra rutin för mig att ha på kvällen. Fast kommer oftast av mig med läsningen när rutinerna generellt svajar till.

Vädret ute var lika vackert som igår. Blev glad över att vi kom iväg och källsortera. Fick en härlig promenad och gjorde nytta. Gillar att visa Sandrea det, hur en gör. Sån enkel grej att göra för miljön som är gratis för sin egna plånbok. Dessutom får en lite motion också om det blir en promenad dit vilket i vårt fall alltid blir.
När vi kom hem fick vi upptäcka att om det är strömavbrott kommer vi inte in i huset. Nyckeln vi vanliga boenden har går bara till soporna. Väldigt opraktisk när det är kodlås. Som tur kunde jag ringa pappa och han kunde komma och öppna. Hjälpte oss upp med alla matvaror. Hade inte kunnat göra det själv riktigt. Både bära unge upp för trappen, hålla matvaror och telefonen som ficklampa. Men vi kom upp och strömmen kom strax tillbaka. Bara glad över att jag inte stod i hissen med Sandrea när strömmen gick.

Nu ska jag göra lite research på datorn innan jag slår på en film. Hoppas du har haft en fin helg och får en mysig kväll!

Gillar