Hitta Ditt Syfte

Inlägget är i samarbete med Sara Life Coach

Utveckling som person är otroligt viktigt för mig. Dock är det lättare sagt än gjort att utvecklas när en inte riktigt vet vilken riktning en ska gå åt. Jag har länge undrat vad jag ska göra med mitt liv. Vad skulle passa bra för mig? Har känt på olika tankar och vetat vad jag har gillat. Men har aldrig ställt mig själv frågor som kombinerar till ett helt svar. När Sara kontakta mig om ett samarbete kunde jag inte låta bli att tacka ja.

Jag genomförde ett worksheet som heter "Hitta Ditt Syfte" som ska hjälpa en att lista ut vad som skulle kunna vara ens syfte i livet. Detta worksheet består av åtta olika delar. Innehåller frågeställningar, reflektioner och övningar. Ger en förståelse av dig själv som kan hjälpa dig att lista ut vad du ska göra med din framtid.
Jag ville hitta ett yrkesliv som skulle kunna passa mig eller vad som skulle vara bra för mig att göra i livet. Det var enkla frågeställningar men i vissa fall var det svårt att komma på svaret. För en ställer aldrig riktigt sådan frågor till sig själv. Det fick mig verkligen att tänka till. Fick en djupare inblick av vem jag är som person. Kom fram till att det finns saker som faktiskt alltid har fått mig att må bra.
Resultatet var väldigt givande. Har varit inne på spåret redan men det blev så mycket mer självklart. Jag ska hjälpa folk på ett kreativt sätt. Det kanske låter lite flummigt men för mig är det perfekt. Som sagt lite som jag är inne på men ännu mera. Jag informerar redan nu här på bloggen och instagram då och då om saker jag själv har varit med om, psykisk ohälsa och autism för att kunna hjälpa. Men jag kanske borde gå in mera på djupet om det? För det är så jag tänker att jag kan hjälpa andra på ett kreativt sätt. Vem vet, jag kanske en vacker dag kan föreläsa om ämnena?

Sara Life Coach erbjuder också:
-Ett worksheet som heter "Coacha dig själv".
-Coashingsamtal (e-mail, korta, långa samt paket)
-En rabattkod på 15% som gäller till den 18/4-22

Klicka HÄR för att komma till Sara Life Coach!

Gillar