Helgen som varit

Hej på er mina sköna bönor! Vilken helg det har varit. Kan beskriva den med två ord, mysig och intensiv. I lördags kom pappa vid nio och hämtade upp mig och Sandrea för att åka till Stockholm. Där bjöds det på extra gott fika då det var nationaldagen. Tänkte inte ens på att det var nationaldagen för än dom sa det om jag ska vara ärlig. När vi hade fikat klart begav vi oss till vår nya lägenhet för att se den och få en bra uppfattning om vad för typ av möbler skulle passa bäst. Lägenheten är så fin, tror att vi kommer att trivas sjukt bra där. Filmade en liten helgvlogg och där kommer ni få se lite av lägenheten, ska bara redigera vloggen under veckan. Vi spånade på idéer och sedan begav vi oss till Ikea men vi vände igen när vi såg vilken enorm kö det var in dit. Dom släpper bara in några människor i taget och på grund av det hade det bildats en enorm kö. Detta var Ikea i Barkaby och vi gjorde ett nytt försök under eftermiddagen men det gick inte för det var fortfarande kö, något mindre men en kö. Slutade med att vi åkte förbo Ikea i Kungens Kurva på vägen hem.
Innan hemfärd åt vi mat, min bror kom över och åt med oss. Vi gick ner till min farmor och sa hej. Alla tyckte lilla Sandrea var så söt. Presenter fick hon också i form av kläder, något som alltid behövs. Uppskattade att dom hade köpt kläder i ekologiskt bomull och som ska vara gjorda på ett mer hållbart sätt. Kläderna kommer ni också få se i vloggen.
Idag har vi tid på BVC för en ny koll. Hon ska vägas och mätas. Hoppas på att sköterskan tycker att det gula har försvunnit för jag tycker inte att hon ser speciellt gul ut längre.
Just nu ligger hon och sover i vagnen och jag måste vara en hemsk mamma snart och väcka henne för att vi hon måste göras redo för promenaden ner till byn. Blöjbyte, ta på sig kläder och äta. Ingen lugn stund här inte. Egentligen ska en försöka undvika väcka dom när dom sover.... Hoppas på att hon får ro och somnar om eller är glad i vagnen när vi går.

Gillar

Kommentarer