Hej Fredag

God morgon alla morgonpigga! Vaknade innan larmet vilket inte var så konstigt då jag har haft en skitnatt. Drömt mardrömmar, vridit och vänt på mig, fick aldrig någon ro i kroppen. Tror natten var en biverkning från kvällen då mitt känsloliv inte riktigt var på den plats jag hade hoppats. Jag hoppas på att ridningen kan fylla på med positiv energi, där av är jag uppe tidigt också. Ska iväg och rida idag. Har inte varit i stallet nu på några veckor vilket har både varit skönt och tråkigt på samma gång. Den här veckan kände jag att jag behövde den avkopplingen för min hjärna.

Helgen verkar bli händelserik. På lördag ska jag fotografera dop. Ska bli kul och spännande. Alltid lite nervöst när jag blir tillfrågad att fotografera något men samtidigt vet jag vad jag håller på med. Dags att ta på sig självförtroendet!
Söndag blir det bio med E. Planen är att se Captain Marvel. Kommer sakna att gå och se de senaste filmerna på bio sen. Något som har varit en av fördelarna med att bo på familjehemmet är att jag ofta har haft det som aktivitet att gå på bio, tyvärr kommer jag inte har råd med det när jag flyttar härifrån, möjligtvis någon gång ibland.

Har ni några roliga planer för helgen?

Gillar

Kommentarer