Hatade och älskade stad

Hatade och älskade Strängnäs. Idag var jag iväg med min kontakperson och åt en himmelsk mjukglass i min hemstad (känns som min hemstad iallafall). Om ni är i Strängnäs och vill äta mjukglass i sommar så rekommenderar jag Slagsta Glass. Blev positivt överraskad när jag såg att dom hade lagt till en kaffesnäcka i deras meny, mjukglass med en kula kaffeglass och grädde, ni kan förstår vaför jag valde den.

Börjar lära mig att uppskatta mina turer med min kontaktperson. Skönt att komma ut lite och unna sig något extra gott. Gillar det extra mycket när jag får hjälp med att åka iväg och storhandla. Svårt att göra det på egen hand annars och göra det billigt.

Idag fick jag veta att bostadstillägg blev beviljat, himla skönt att veta hur mycket pengar jag kan röra mig med varje månad. Kan slappna av lite när det kommer till min ekonomiska situation.
När man bor hemma tänker en inte på hur mycket utgifter som finns när du har ett eget hushåll. Blir förvånad över hur ens föräldrar fick ekonomin att gå runt när man var liten. Det får en att i efterhand uppskatta allt dom unnade en. För nu känns det som lyx att köpa glass för 65 kronor....

Gillar

Kommentarer