Har blivit med lugg.

Ni som inte följer mig på instagram har nog missat att jag har en ny frisyr, eller ja det syntes i bilderna från vår utflykt. Kände dock att den behövde uppmärksammas lite mer då jag är helt kär i den. Har blivit med lugg och en ny hårfärg, eller ja en jämnare mörk brun/svart (har tofs på bilderna).
Bestämde mig för att gå till frisören i Albanien. Gick till en frisörska som min svägerska lita på, hon skulle tydligen vara en av de bästa i hela Albanien. Hade tänkt att bli ljushårig men vi kom fram till att det var dumt för hon kunde inte garantera ett bra resultat eller att mitt hår skulle må bra efteråt. Om jag håller mig borta från rött till nästa gång jag är där skulle det kan gå. Men istället för att ljusa upp håret la vi i en bas och formade håret. Hon klippte bort slitet och forma det. Gav håret lite mera "lager" eller "layers" som man säger på engelska och gav mig en lugg. Såg ju helt annorlunda ut när jag kom från frisören men gillar faktiskt det bättre såhär. Kändes väldigt ovant först men nu älskar jag det.
Hade lugg senast när jag var barn och har varit lite rädd för att ha det igen. Nu vågade jag och är helt kär i min vilda lugg. Känner mig fräsch inför den nya starten i mitt liv nästa vecka. Arbetsträningen kickar igång!

Gillar