Håller mig upptagen.

God morgon eller god förmiddag. Sitter här redo för att delta i en föreläsning men mår inte helt okej. Enda sen i måndags eftermiddag har jag haft en märklig smärta från vänstra ögonvrån upp till pannan. Tror att det är någon slags migrän som jag fått av all stress. Mest känslomässig stress. Har fått knapra smärtstillande vilket jag i vanliga fall undviker att göra. Om det inte ger sig inom några dagar får jag ta kontakt med vården. Så länge tabletterna verkar gör det inte ont vilket är skönt.

På dagens agenda

  • Rensa i garderoben och filma det
  • Redigera klart gårdagens video
  • Ansöka om bostadsbidrag & bostadstillägg
  • Om tid finns över skriva på inlägg eller rita

Har en ganska tydlig plan för dagen. Håller mig upptagen. Vill ha något ständigt att göra. Vill göra saker som både är nytta och nöje för mig. Sen när Sandrea kommer hem ska jag lägga fokus på henne. Ska bara bestämma vad vi ska äta. Har lite beslutångest. Antingen hamburgare eller böngryta. Båda är minst lika goda.
Både i måndags och igår blev det att vi gick hem till pappa. Kände att jag inte känslomässigt klarade av att vara ensam hemma med henne men idag ska vi försöka. Måste göra det någon gång.

Vad ska ni göra idag?

Gillar