"Grii"

Vi var på Singö i helgen och träffade mamma. Det var kul att se henne igen. Hade saknat henne lite. Skönt att få komma ut på landet också. Kändes som min kropp behövde det. Blir ett lugn där ute.
Var ute och gick med Enzo själv, det var terapi för själen. Lugnet tog över hela min kropp och själ. Kunde tänka klart. Det är faktiskt det enda jag saknar från min tid innan jag blev mamma. Mina promenader med Enzo, speciellt när vi var ute och gick i naturen. Bara han och jag i vår lilla bubbla. Men skulle inte byta mitt liv ihop med Sandrea mot nåt i världen.

Under lördagen var vi på en liten julmarknad som var på ön. Tror det var första gången jag faktiskt var på en julmarknad. Den var som sagt liten och köpte inget från marknaden men hittade leksaker till Sandrea på loppisen dock. Hon blev mycket nöjd över dem. Senare på eftermiddagen åkte vi iväg till Grisslehamn och åt middag. Dock var maten en besvikelse men en hyfsat trevlig stund hade vi.

Bästa på helgen var dock på promenaden söndag morgon. Jag, mamma och Sandrea gick ut med Enzo. Ner till fårhagen för att låta honom springa. Fårhagen låg bredvid en grishage vilket två i sällskapet tyckte var mycket spännande. Enzo fick vi hålla kolla på så att han inte blev för kaxig mot mammagris. Men Sandrea var helt fascinerad av dem. Vågade inte vara på marken nära dem men log och sa hej. Blandat med att hon ropa "grii". Hon har lärt sig vad gris är från Greta Gris nämligen och nu har hon fått se riktiga grisar. Älskade hur glad hon blev över att se dem. Lilla djurälskaren.

Gillar