Ge dig själv kärlek idag.

Hej måndag! Glad alla hjärtans dag! Börjar inte min vecka på bästa sätt. Har blivit riktigt dåligt i magen. Inte alls kul. Sitter i skrivandes stund i soffan med föreläsning i bakgrunden. Hade tänkt att mysa till det hemma idag till eftermiddagen för att fira alla hjärtans dag med Sandrea. Hoppas på att min mage lugnar sig snart så att jag kan genomföra det för oss. Vill verkligen få henne att känna att dagen är lite speciell på något sätt. Som sagt får se hur det går.

Alla hjärtans dag är en sån dag som både är fylld med glädje och ångest. Förra året var faktiskt första gången jag spenderade dagen med en partner. Hade en dejt med min Gubbe då i Albanien. Att ha den man älskar hos sig den här dagen är inte en självklarhet. Det kan vara som i mitt fall att min kille är fast på andra sidan Europa eller ännu värre att hen inte finns längre. Den här dagen kan vara en plågsam påminnelse att en inte har det som andra har.
Men dagen kan också vara något fantastiskt också. Kan vara en dag man påminner dom man älskar att de faktiskt betyder något för en. Och det behöver inte bara vara en partner. Jag ska t.ex. försöka göra det extra kärleksfullt hemma för mig och Sandrea. Du kan uppmärksamma en bra kompis eller dina föräldrar. Eller till och med dina djur. Dig själv får du inte glömma, ge en kärleksförklaring till dig själv.

Hoppas oavsett vad ni gör idag att ni får en fin dag!

Gillar